Välkommen till Expandia

Vi bygger flyttbara lokaler med högsta standard

Vi löser ditt lokalbehov

Oväntat tillskott av elever? Tillväxt i företaget? Eller evakueringsboende i bostadsrättsföreningen? Expandia har flyttbara lokaler för alla tillfällen och situationer. Med marknadens modernaste flotta och enda verksamhetsanpassade moduler är vi ett tryggt och enkelt val. Läs mer om våra moduler för förskola, skola, kontor och boende – eller kontakta oss direkt här.

Aktuellt

 • jobba hos oss

  Nytt år, nya möjligheter!

  2017-12-28Expandia växer framgångsrikt och vi söker nu en byggprojektledare till vår sydkontor i Stidsvig. I ditt jobb har du daglig kontakt med kunder och entreprenörer samt totalansvar för 3-5 projekt åt gången. Arbetsuppgifterna är omväxlande och innebär en del tjänsteresor. Välkommen med din ansökan!

 • pepparkakspaviljong webb2

  God Jul och Gott Nytt År

  2017-12-18Hej, vill du veta en hemlighet? Det handlar om miljö, kvalitet och hållbarhet. Vår tillverkning i Sverige är en bra garanti, kvalitetssäkrad produktion är bra tycker vi. Vi önskar er alla en riktigt God Jul, och ger er chansen att baka en pepparkaksmodul!

 • IMG_3315

  Förebyggande arbetsmiljöarbete

  2017-11-24Hälften av alla företag brister i förebyggande arbetsmiljöarbete, visar arbetsmiljöverkets nya granskning. År 2018 kommer vi att ISO-certifiera oss inom arbetsmiljö och halkkörningen som alla medarbetare genomförde i veckan var en del i att få det bättre, roligare och tryggare på jobbet.

 • Nyhetsarkivet

Ta en titt på vår virtuella 3D-modul

Referenser

Visar: