Välkommen till Expandia

Vi bygger flyttbara lokaler med högsta standard

Vi löser ditt lokalbehov

Oväntat tillskott av elever? Tillväxt i företaget? Eller evakueringsboende i bostadsrättsföreningen? Expandia har flyttbara lokaler för alla tillfällen och situationer. Med marknadens modernaste flotta och enda verksamhetsanpassade moduler är vi ett tryggt och enkelt val. Läs mer om våra moduler för förskola, skola, kontor och boende – eller kontakta oss direkt här.

Aktuellt

 • glad sommar kvadrat

  Glad sommar önskar Expandia!

  2017-06-28Tänk på oss lite extra när solen skiner. Vår solpanelslösning innebär att du kan slappna av och ha semester medan Expandias lokaler alstrar ny energi inför hösten.

 • IMG_9791

  Rekordmånga nya skolor på gång i Stockholm

  2017-06-16Det är inte längre bara bostäder som byggs i Stockholm. Nu ska även skolorna bli både fler och större. Det är en omfattande utbyggnad av Stockholms stads skolverksamhet som beskrivs i en färsk rapport från stadsledningskontoret.

 • Skärmavbild 2017-06-14 kl. 20.17.28

  Jönköping växer snabbare än väntat

  2017-06-14Jönköping fortsätter växa, och i snabbare takt än vad kommunens tjänstemän och politiker hade räknat med. Nu ser Jönköpings kommun ut att nå uppemot 154 000 invånare år 2026. – Jag är jätteoroad, säger Anna Carlsson (S), andra vice ordförande i barn- och utbildningsnämnden.

 • Nyhetsarkivet

Ta en titt på vår virtuella 3D-modul

Referenser

Visar: