Controller sökes

2018-03-13

Har du dokumenterad erfarenhet som controller eller liknande arbetsuppgifter? Trivs du dessutom i en central roll och gillar att samarbeta med andra? Nu finns möjligheten att arbeta under 12 månader hos oss!

Hos Expandia råder den så kallade Expandia-andan där fokus ligger på kunder och medarbetarnas trivsel och lagarbete. Årets medarbetarenkät fick ett fantastiskt medarbetarindex på 4,8, vilket betyder att vi går framåt i varje mätning. Vi trivs på jobbet helt enkelt!

Vill du också arbeta här?

Vi söker en controller för att täcka upp en föräldraledighet. Du kommer under den här perioden vara spindeln i nätet på Expandias ekonomiavdelning och få vara en del av ett positivt gäng i blandade åldrar.  Du kommer inledningsvis att få gå ett introduktionsprogram för att få insikt i verksamhetens alla delar, för att sedan få gå bredvid en kollega de första veckorna.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Expandia. Detta är ett tidsbegränsat uppdrag på heltid under 12 månader.

Läs mer om tjänsten här