Expandia på löpet!

2015-11-13

Vi sticker ut hakan och konstaterar vår ledande position på marknaden

På Kvalitetsmässan som nyligen ägde rum i Göteborg fanns Expandia på löpsedlarna. Även om dessa skapades med glimten i ögat vill vi ändå påstå att det ligger fakta bakom.

Försäljningschef Martin Lundbergh berättar mer:

”Det stämmer att löpsedeln gjordes på skoj i Fastighetsnytts monter, men faktum är att vi under flera år har gjort stora satsningar i att utöka vår modulflotta för att kunna leverera flyttbara lokaler till våra kunder. Inför kommande år gör vi vår största satsning någonsin för att kunna möta upp det stora behov som just nu finns på marknaden.”

- Intressant, vad efterfrågas mest just nu?
"Vi ser ett ökat behov inom alla våra produktområden - skola, förskola, kontor och inte minst inom boende där både asyl- och äldreboenden ökar i antal."

- Det står att kunderna är nöjda. Hur vet ni det?
"Vi genomför kundundersökningar varje år och vi är är väldigt stolta över den respons vi får av våra kunder. Därmed sagt är vi inte nöjda utan vi strävar hela tiden efter att bli bättre och just kundundersökningen är ett jättebra verktyg i detta.”

Avslutningsvis kan vi snart summera år 2015 som ett händelserikt år för Expandia och vi ser fram emot ett lika spännande 2016.

Martins lopsedel