Expandia S3000

S3000 - Nästa generations modulsystem

S3000 är Expandias senaste modulsystem, speciellt utvecklad till skolor och förskolor med extra höga krav på komfort och säkerhet. Under våra 30 år i branschen har vi lyssnat och lärt oss vad våra kunder vill ha och detta har resulterat i S3000. Resultatet är en gedigen byggnad som tack vare sin unika konstruktion känns mer permanent än tillfällig. Vi ser att storstadskunder har problem med markyta och framtiden är att bygga på höjden. Därför går S3000 att ställa i tre våningar och är optimal för er med begränsad markyta. Utöver möjligheten till tre våningar så har S3000 uppdaterats gällande energieffektivitet, ventilation, brandsäkerhet, belysning med mera.

Expandia S3000 - Helt utformad efter våra kunders önskningar

s3000

Markytor är en bristvara för många kunder - S3000 går att ställa som standard i tre plan, godkänd som BR1.
Brandsäkerhet - allt är byggt för att klara både dagens och framtidens brandkrav och konstruktioner är testade och godkända av SP Fire.
Energieffektivitet - med bra isolervärden och möjlighet att koppla på solpaneler på taket skapar vi kanske marknadens mest energisnåla produkt.
Ventilation - nyutvecklade takhängda aggregat ger en tyst och effektiv ventilation samtidigt som den disponibla golvytan blir större.
Akustik och ljudnivå - ljudabsorbenter i tak och stegdämpande golvmattor bäddar för en tyst och lugn inlärningsmiljö.
Flexibla ytor för ett varierat lärande - inredare specialutbildade på pedagogisk verksamhet har fått möblera skollokalerna utifrån senaste läroplanen för att visa och inspirera till nytänk.
Belysning - dimbara LED-armaturer är installerade för att kunna variera ljusstyrkan i rummet efter önskemål
Exteriören är enhetlig och neutral - fasadskivor i grått är både snygga och trygga för brand, miljö och kvalitet.
Ljust och luftigt - stora fönsterpartier från golv till tak gör lokalen både ljus och luftig och samtidig väldigt lättmöblerad.
Tillverkad i Sverige - som alla Expandias moduler så tillverkas S3000 i Sverige. Det är en kvalitetsstämpel vi är stolta över!

 

Låter det intressant?

Prata med våra säljare så kan de berätta mer